بلومبرگ: اروپایی‌ها سلاح کافی برای کمک به اوکراین ندارند-راهبرد معاصر
پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند ببینید | لحظه امضای اسناد همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه توسط پوتین و پزشکیان معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه امضاء شد پوتین: مطمئنم توافق جدید تهران-مسکو به آینده همکاری طرفین کمک می‌کند کابینه امنیتی اسرائیل با توافق تبادل اسرا و آتش‌بس موافقت کرد پوتین در دیدار با پزشکیان: لازم است همکاری‌های ایران و روسیه در سطح منطقه و بین الملل گسترش یابد پزشکیان در دیدار با پوتین: با امضای طرح جامع راهبردی ارتباطات‌مان را تقویت می‌کنیم دیدار پزشکیان با نخست وزیر روسیه هیئت قضایی حکومت طالبان عازم ایران شد دیدار پزشکیان با پوتین

بلومبرگ: اروپایی‌ها سلاح کافی برای کمک به اوکراین ندارند

منابع خبری گزارش داده‌اند متحدان اوکراین سلاح‌های کافی برای کمک به اوکراین ندارند و نمی‌توانند در کوتاه‌مدت کمبودها را جبران کنند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۲ - ۱۸ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 10
کد خبر: ۱۵۳۹۷۵

به گزارش راهبرد معاصر وبگاه شبکه خبری بلومبرگ گزارش داده در حالی که جنگ اوکراین وارد هشتمین ماه خود شده، برخی از کشورهای اروپایی که از کی‌کیف حمایت تسلیحاتی کرده‌اند با کمبود سلاح مواجه شده‌اند و رفع کمبودها در این زمینه برای پیمانکاران دفاعی ممکن است چندین سال به طول بینجامد.

مطابق این گزارش، کشورهای عضو ناتو، با توجه به وضعیت اوکراین و تقویت وضعیت انبارهایشان در بحبوحه تشدید تنش‌ها، از شرکت‌ها خواسته‌اند تولیداتشان را افزایش داده و به رفع کمبودهای تسلیحاتی کمک کنند.

اروپایی‌ها با توجه به تهدیدهای ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه به احتمال استفاده از سلاح‌های هسته‌ای در اوکراین وضعیت را خطیر و حساس می‌دانند.

متحدان اوکراین از زمان آغاز عملیات نظامی روسیه در ماه فوریه (اسفندماه گذشته) میلیاردها دلار سلاح‌، مهمات و تجهیزات برای این کشورِ واقع در اروپای شرقی ارسال کرده‌اند. این موضوع باعث فشار بر انبارهای تسلیحاتی شده است.

شرکت‌های تجهیزات دفاعی در اروپا و آمریکا اکنون شاهد افزایش تقاضا برای پدافندهای هوایی و سلاح‌های ضد تانک و تجهیزات دیگر هستند. این در حالی است که دولت‌های غربی پیش‌بینی می‌کنند که اوکراین احتمالاً طی سال‌های آینده به حمایت نظامی مستمر نیاز خواهد داشت. اما افزایش میزان تولید بعد از چندین دهه که میزان سفارش‌ها محدود بوده برای این شرکت‌ها دشوار خواهد بود.

بلومبرگ نوشته، با طولانی شدن جنگ، متحدان اوکراین ممکن است وسوسه شوند حمایت‌های تسلیحاتی از اوکراین را با توجه به شرایط امنیتی پیش روی خودشان کاهش دهند. چنین رویدادی، باعث ایجاد تفرقه‌هایی خواهد شد که پوتین مایل است از آنها در کنار تنش‌ها بر سر دسترسی به انرژی بهره‌برداری کند.

روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونستک از اوکراین، به این منطقه نیرو اعزام کرد و از آغاز «عملیات ویژه نظامی در اوکراین» خبر داد.

مسکو هدف خود را از این اقدام، نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونستک اعلام کرده و گفته است که قصد تصرف اراضی اوکراین را ندارد.

به دنبال آغاز درگیری روسیه با اوکراین، کشورهای غربی ضمن محکوم کردن مسکو و تشدید فشارهای اقتصادی، حمایت‌های همه جانبه سیاسی، مالی، تسلیحاتی از کی‌یف را در دستور کار قرار داده‌اند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار